Home / Zdravlje / Serumom do dužih trepavica
29 June, 2018

Serumom do dužih trepavica

Posted in : Zdravlje on by : admin

Oči su oduvijek bile prvo što primjetimo na drugoj osobi, neovisno radi li se o strancu ili dragom prijatelju. Naglasite vaše oči prekrasnim trepavicama na koje nećete trebati nanositi slojeve maskare ili umjetne trepavice. Uživajte u ljetu,moru i plaži ne razmišljajući o tome hoće li se vaša šminka razmazati ili će ostati postojana. U samo nekoliko tjedana uživajte u prekrasno dugim i gustim trepavicama zahvaljujući serumu za rast trepavica Eyelash. Ne trošite vrijeme na odlazak u kozmetički salon već uživajte na plaži s najdražom knjigom u ruci.

Životni vijek trepavica

Životni vijek trepavica je 90 dana, odnosno tri mjeseca. Unutar tog razdoblja trepavica prolazi sve faze, od faze rasta koja traje od 4-8 tjedana do faze opadanja koja se počinje javljati nakon desetog tjedna. Dnevno prosječno ispadne između 3-5 trepavica, potrebna su gotovo dva mjeseca kako bi izrasla nova trepavica. Zanimljivo je da nakon tri mjeseca trepavica opet ispadne. Sigurno se pitate zašto vi ne primjećujete navedene faze na vašim trepavicama? Gornji kapak sadrži oko 200 trepavica, da donjem kapku se nalazi 50% manje trepavica. Srećom sve trepavice ne prolaze navedene faze istovremeno, stoga vi niti ne primjećujete navedenu izmjenu trepavica.

Serum za rast trepavica

Vaše trepavice će izgledati duže i gušće već nakon dva tjedna korištenja seruma za rast trepavica. Serum djeluje tako da hrani trepavicu iz korijena te osigurava više potrebnih sastojaka za rast trepavice. Unutar životnog vijeka trepavice, serum osigurava maksimalni rast trepavice te stvara vizualno duži i gušći izgled tijekom cijelog životnog vijeka trepavice . Serum za rast trepavica se nanosi dva puta dnevno, ujutro i navečer na rub kapka. Nakon što se serum osuši možete normalno nanijeti šminku kao svakog dana. Nakon što postignete željeni volumen i dužinu trepavice serum za rast trepavice možete nastaviti koristiti tri puta tjedno kako bi se što duže zadržao željeni izgled vaših trepavica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wordpress website enhanced by true google 404