Home / Zdrava jela / Dodatna energija za predstojeće izazove
12 January, 2017

Dodatna energija za predstojeće izazove

Posted in : Zdrava jela on by : admin

Svi smo danas u potrazi za vremenom za odmor, za dodatnim satima sna i relaksacije. Međutim, u suvremenom stilu života to baš i nije tako lako pronaći, pa se često naše potrebe prosto izgube u svijetu obaveza i posla. Ipak, radi se na tome da se životni standard poveća svugdje u svijetu, pa se na primjer u Švedskoj radno vrijeme smanjilo i na 6 sati dnevno.

Iako sve to zajedno može pomoći, nikada nije na odmet da se ubaci nešto dodatno, što će nam pružiti dodatnu energiju. Energiju koja nam je potrebna za poslovne i ostale izazove koji nam se nameću. Odgovor leži u koenzim q10 kapsulama.

Važnost ovog enzima

Ovaj enzim je ključan u dva procesa koja se stalno ponavljaju u našem tijelu. Ti procesi su nastanak energije i antioksidativna zaštita našeg tijela od slobodnih radikala. Ako našem tijelu zafali koenzim q10 možemo se osjećati umorno i istrošeno, jer nema pokretača energije potrebne za naše tijelo.

Ovaj enzim brine i da se sva hrana pretvori u energiju, te da tijelo na pravilan način raspoređuje i troši našu energiju. Nešto kao direktor za energetiku, zadužen za naše tijelo. Kao i u stvarnom životu „direktori“ se sreću s problemima, pa tako i koenzim q10 mora da se bori protiv slobodnih radikala koji mogu naštetiti našem tijelu.

Opet analogno s prethodnom pričom, direktor se suprotstavlja ovim radikalima i bez problema ih otklanja. Tako se dobiva efekt dodatne odmornosti i dodatne energije u našem tijelu.

Konzumiranje dodataka prehrane

Ono što morate znati je da biste koristili dodatke za prehranu morate imati uravnoteženu, pravilnu i zdravu prehranu. Zbog toga svega morate da pazite da se hranite zdravo, a kada to utvrdite onda možete dodati dodatke prehrani, kakav je i koenzim q10.

Apsorpcija ovakvog dodatka najbolja je za vrijeme nekog obroka, kao što je ručak. Poslije ručka možete popiti šalicu vode te s njom jednu kapsulu. Ipak, bez obzira na to što je ovo samo dodatak prehrani, prije konzumacije istog i redovnog unosa, bitno je da se posavjetujete s ljekarom ili farmaceutom, kako ne bi došlo do neželjenih kontraindikacija.

Ako imate problema s kroničnim umorom ili jednostavno želite da poboljšate energiju vašeg tijela ovakve kapsule su idealno rješenja za vas. Kupite ih još danas i konzumirajte ih redovno poslije obroka.

Ako vas zanima serum za rast trepavica onda si pročitajte članak na tu temu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wordpress website enhanced by true google 404